Mijn Led Bedrijfsverlichting

www.mijnledbedrijfsverlichting.nl is een online winkel welke diverse soorten professionele ledverlichting levert voor winkel, kantoor  bedrijf en industrie!

In het kader van groen, duurzaam, milieu  en energiebesparing  is na de uitvinding van de gloeilamp de Led verlichting de meest innovatieve ontwikkeling! Het bespaart zo ongeveer de helft in het energieverbruik met dezelfde lichtopbrengst en word in verhouding niet meer warm! U zal dit na aanschaf zeker terug kunnen vinden in de energienota!

Door de overheid word tevens veelal subsidie gegeven de EIA op de investering in duurzame energiezuinige verlichting, wij werken samen met een subsidieadviseur welke op provisiebasis dit voor u kan verzorgen.

Als het gaat om nieuwbouw renovatie of gewoon ter vervanging van bestaande gasontlading TL of ander soort verlichting bieden wij een breed assortiment met led verlichting aan wat veelal toepasbaar is op al bestaande spanningrails  armaturen of uitsparingen in het plafond!

Garantie: Omdat er in onze verlichting veelal gebruik word gemaakt van merk modules en led drivers van oa Philips Osram Samsung Citizen kunnen wij U op bijna alle produkten tot 5 jaar garantie verlenen!

Advies: Heeft U vragen aarzel niet en vraag hulp wij kunnen u met raad en daad bijstaan om een goede keuze te maken!  Via mail info@mijnledbedrijfsverlichting.nl of telefoon 0582571459

Levering en betalingscondities: alle prijzen exclusief 21 % btw franco geleverd  vanaf € 500,00. Op al onze leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing gedeponeerd kvk 010434425.

Prijs en modelwijzigingen voorbehouden!

Bij BESTELLEN:  Kunt U niet direkt betalen via ideal oid,  U ontvangt een faktuur van ons via de mail en kunt daarna betalen wanneer Uw betaling ontvangen is word de order verwerkt en verstuurd!

Bij  afname van grotere aantallen armaturen en/of spanning rail vraag altijd even naar de prijs veelal kunnen we nog kwantum korting bieden!

Met vriendelijke groet/ Hoogachtend,
Het team van Mijn Led Bedrijfsverlichting.

Mijnledbedrijfsverlichting: producten, advies en projecten

Voor contact bel 058-2571459 of mail naar info@mijnledbedrijfsverlichting.nl